moj posao

Najzabavniji (i dobro plaćeni) poslovi

Tražite moj posao koji će vam dodati malo iskre u život? Pogledajte ove zabavne poslove koji će napuniti Vaš bankovni račun.

Fizioterapeut

Fizioterapeuti pomažu ljudima da povrate ili poboljšaju svoju mobilnost, a ovo može biti pravi posao za svakoga tko se boji raditi istu stvar svaki dan. Fizioterapeuti rade s različitim pacijentima koji imaju različite potrebe i planove liječenja. Ako se stvarno želite zabaviti, razmislite o specijalizaciji iz pedijatrije, koja često koristi terapiju temeljenu na igri.

Web programer

Ako je računalo vaše idealno igralište, onda je tehnološka karijera vjerojatno dobar izbor za vas. Web programeri odgovorni su za stvaranje web stranica i web aplikacija koje ljudi koriste svakodnevno. Dio onoga što moj posao čini zabavnim za mnoge ljude je to što objedinjuje različite zadatke. Može uključivati ​​dizajniranje izgleda, odabir grafike, testiranje grešaka i rješavanje problema radi poboljšanja performansi.

Veterinar

Malo je poslova koji bolje odgovaraju ljubiteljima životinja od poslova veterinara. Moj posao omogućuje vam da provedete cijeli dan u društvu krznenih, pernatih i četveronožnih prijatelja. Naravno, neće sve te životinje biti oduševljene što vas vide, ali mahanje repovima može nadomjestiti teške pacijente. I ne zaboravite da veterinari nisu ograničeni samo na pse i mačke. Neki su također specijalizirani za stoku ili egzotične životinje.

Pilot

Ako vas ideja o putovanju avionom užasava, pomaknite se do sljedećeg posla. Ali ako vam mogućnost letenja na neko novo mjesto daje uzbuđenje, što kažete na to da sjedite u kokpitu umjesto da se osjećate skučeno u autobusu? Piloti mogu letjeti za komercijalne zrakoplovne tvrtke ili upravljati zrakoplovima za vojsku, vladu ili privatne korporacije. Ne samo da mnogi piloti smatraju letenje ugodnim, već može biti i zabavno vidjeti različite dijelove svijeta ili zemlje nakon što su na zemlji.

Kiropraktor

Čini se da kiropraktičari imaju posebnu strast za moj posao koja se ne može uvijek vidjeti u drugim medicinskim profesijama. Dok je srž njihovog rada rješavanje problema povezanih s mišićno-koštanim sustavom, mnogi kiropraktičari imaju holistički pristup i zagovaraju svoje pacijente da izaberu zdrav način života. Gotovo trećina kiropraktičara je samozaposlena, prema Zavodu za statistiku rada, što znači da radnici u ovom području mogu osmisliti praksu koja odgovara njihovim interesima i rasporedu.

Stručnjak za odnose s javnošću

Ako vam rad u brzom okruženju zvuči zabavno, onda su odnosi s javnošću područje o kojem treba razmisliti. Stručnjaci za odnose s javnošću često rade prema rokovima kako bi pomogli svojim klijentima da odgovore na medijske upite i potaknu zanimanje tiska i šire javnosti. Neki PR djelatnici mogu putovati na događaje ili sastanke s klijentima, što može pomoći u prekidu dana i povećati zabavu.

Učitelj u osnovnoj školi

Učitelji u osnovnim školama definitivno nemaju lak moj posao – svađati se s razredom razularene djece težak je posao. Ali može biti jako zabavno za one koji vole djecu. Ovisno o školi i poziciji učitelja, oni mogu ispuniti svoje dane umjetničkim projektima, znanstvenim eksperimentima i pričama, uz manje zanosne sate matematike.